Allerlaatste startnummers Damloop by Night te koop bij Run2Day
 
Run2Day heeft de allerlaatste startbewijzen voor de Damloop by Night! Het nieuwe onderdeel van Nederlands grootste hardloopevenement gaat over 4 Engelse Mijl (6,4km). De officiële inschrijftermijn is verstreken, maar bij Run2Day aan de Overtoom 345-351 en aan de eerste Oosterparkstraat 234 te Amsterdam zijn nog startbewijzen verkrijgbaar.
 
Het parcours loopt door de verlichte straten van Zaandam. Het eerste startschot klinkt bij het vallen van de avond, waarna een oplichtend lint van lopers in speciale ASICS Runningshirts door het centrum van Zaandam trekt. Het parcours doet onder andere de Burcht, Zuiddijk en het waterrijke gebied rondom de Voorzaan aan. Waar op zondags tijdens de traditionele Dam tot Damloop de straten altijd versierd zijn met spandoeken, slingers en ballonnen, wordt de bewoners nu gevraagd lampionnen en (kerst)verlichting op te hangen. Na de finish op de Peperstraat, waar duizenden toeschouwers je aanmoedigen bij de laatste meters, volgt in het Dam tot Dam Park tenslotte een geweldig feest.
 
Een startbewijs kost € 27,75,- ( incl. ASICS Runningshirt) en is alleen af te halen in onze winkels in Amsterdam, bestellen/opsturen is helaas niet mogelijk. Het aantal beschikbare startbewijzen is beperkt, dus kom snel!