Met de DynaFlyte heeft ASICS een nieuwe troef in handen in het neutrale repsonsive cushioning segment. Al jaren is de GEL technologie van ASICS onomstreden in de hardloopwereld. Toch heeft ASICS besloten om naast GEL nog een dempingssysteem te ontwikkelen. De DynaFlyte is de meest in het oog springende schoen voorzien van het nieuwe FlyteFoam dempingssysteem.

De ASICS DynaFlyte is verkrijgbaar in alle 25 Run2Day winkels én online.

ASICS DynaFlyte voor dames

ASICS DynaFlyte voor heren
 

Meer demping, minder gewicht
Een belangrijke voorwaarde tijdens het ontwikkelen van het Flytefoam was dat het materiaal superlicht én uitstekend dempend moest zijn. Drie jaar en 300 individuele prototypes later waren ze bij ASICS tevreden met het resultaat. Het Flytefoam materiaal is 55% lichter dan het in de industrie gebruikte standaard EVA en is daarnaast ook nog eens zeer veerkrachtig. Door deze combinatie loop je energie efficiënter, je hoeft per pas minder gewicht te verplaatsen en krijgt bij elke afzet ook weer energie terug vanuit het foam.
 
Het Impact Guidance System zorgt ervoor dat de afwikkeling een natuurlijke ondersteuning krijgt van de hiel naar de voorvoet, met behulp van het Trusstic System is de DynaFlyte ook verrassend stabiel, vergelijkbaar met de stabiliteit van de Nimbus.
 
Dankzij het naadloze bovenwerk voelt de DynaFlyte comfortabel aan je voeten, en biedt het daarnaast ook de nodige stevigheid rond de middenvoet voor een mooie pasvorm. Door de vorm en ademende eigenschappen van het materiaal minimaliseer je zo de kans op blaren tijdens het lopen.
 
Ben je op zoek naar een neutrale schoen die licht is maar toch goed dempt, waarmee je bijna lijkt te vliegen, dan is de ASICS DynaFlyte een absolute aanrader!ASICS DynaFlyte