De eerste versie van de ASICS Dynaflyte bleek een schot in de roos dankzij het baanbrekende Flytefoam was het model zeer licht én uiterst comfortabel! In de Dynaflyte 2 is de grootste aanpassing gedaan in het bovenwerk, waardoor de schoen nog lichter is geworden!

De ASICS Dynaflyte 2 is verkrijgbaar bij alle Run2Day winkels én online in de Run2Day webshop.

ASICS Dynaflyte 2 voor dames

ASICS Dynaflyte 2 voor heren
 

Lichtgewicht upper
Het bovenwerk van de Dynaflyte 2 is gemaakt met behulp van het goed ventilerende Adept Mesh. Het mesh geeft een aangenaam gevoel om je voet en beweegt perfect mee met de voet tijdens het afwikkelen. Met dit nieuwe mesh is het upper opnieuw ontworpen en zijn een aantal overlays weggelaten met als resultaat een heerlijk lichte schoen die er ook nog eens goed uitziet.

FlyteFoam
De Dynaflyte 2 heeft over de gehele lengte van de tussenzool een laag Flytefoam voor een zacht én reactief gevoel bij het afwikkelen. Het ontwikkelen van het Flytefoam heeft drie jaar gekost waarin er wel 300 individuele prototypes zijn getest. Het resultaat hiervan was echter zeer de moeite waard want Flytefoam is 55% lichter dan standaard EVA-rubber en ook nog eens veerkrachtiger! Door deze combinatie van gewichtsbesparing en veerkracht zal je energie efficiënter je run volbrengen. Bij elke pas hoef je minder gewicht te verplaatsen en krijg je meer energie terug uit het foam!

 De ASICS Dynaflyte 2 is een heerlijke schoen voor neutrale lopers die op zoek zijn naar een light cushioning schoen, met comfort en stabiliteit.
 
Specs:
Drop: 8mm
Gewicht heren: 252g
Gewicht dames: 204g

ASICS Dynaflyte 2

ASICS Dynaflyte 2