De ASICS GT-2000 is een van de meest populaire modellen van ASICS voor hardlopers die een support nodig hebben. Deze 5e editie lijkt precies weer te voldoen aan de kenmerken waarom deze schoen zo populair is: een optimale pasvorm en een soepele afwikkeling.
 
De ASICS GEL-GT 2000 versie 5 is verkrijgbaar bij alle Run2Day winkels én online in de Run2Day webshop.

 ASICS GEL-GT 2000 versie 5 voor dames

 ASICS GEL-GT 2000 versie 5 voor heren

Vernieuwd bovenwerk
Het bovenwerk van de GT2000 V5 is gemaakt van een volledig naadloos mesh waardoor de schoen zacht en comfortabel aanvoelt. In de middenvoet wordt je voet goed opgesloten door verstevigende banden. De schoen voelt daardoor niet alleen zacht en comfortabel aan, maar ook stevig en vertrouwd. In de hak is het Heel Clutch System verbetert en zorgt voor een mooie omsluiting van het hielbeen zodat de GT2000 V5 ook daar stevig om je voet blijft zitten.
 
Cushioning en ondersteuning
Net als in de voorgaande edities maakt ook de GT2000 V5 gebruik van een Fluid Ride tussenzool. Deze constructie bestaat uit twee lagen, een zachtere toplaag van SPEVA voor extra comfort, en een onderlaag van SOLYTE voor stevigheid en demping. Natuurlijk vinden we daarnaast ook de bekende GEL-units terug in de tussenzool voor nog meer demping. In de middenzool geeft het Dynamic Duomax je ondersteuning aan de binnenzijde mocht je die support nodig hebben tijdens het afwikkelen.
 
Voor de buitenzool is gebruik gemaakt van twee soorten slijtrubber. In het hakgedeelte is gekozen voor het zeer slijtvaste AHAR+ rubber en in de voorvoet voor DuraSponge. Het DuraSponge rubber is ook slijtvast maar is net iets zachter en biedt daardoor extra comfort.
 
De ASICS GT2000 V5 is een ideale schoen voor lopers die op zoek zijn naar een responsieve demping en ook enige support nodig hebben. Korte intervals of een lange duurloop, met de GT2000-5 vliegen de kilometers voorbij.

asics gel-gt 2000 5

ASICS GEL-GT 2000 5