Op het gebied van support schoenen heeft ASICS één van de meest populaire modellen met de GT-2000 serie. De GT-2000 staat garant voor een optimale pasvorm, stabiliteit en een soepele en responsieve afwikkeling. Met deze 6e versie is de tussenzool opnieuw ontworpen en maakt nu gebruik van Flytefoam waardoor het model lichter is dan zijn voorganger.


 

Flytefoam en Gel
De GT2000 V6 heeft een geheel nieuw ontworpen tussenzool gekregen. In het voorgande model werd er nog gebruik gemaakt van FluidRide, dat is vervangen voor het lichtere en duurzamere Flytefoam. Bovenop het Flytefoam ligt een laag SpEVA foam waardoor het model veerkrachtig en reaftief aanvoelt gedurende het afwikkelen. Natuurlijk mogen de bekende GEL-unit in de tussenzool niet ontbreken, in zowel de hak als de voorvoet absorbeert de GT2000 V6 daardoor perfect de impact van het landen en afzetten. Om de overpronatie tegen te gaan biedt Dynamic Duomax systeem je ondersteuning aan de binnenzijde van de voet.
 
Seamless bovenwerk
Het bovenwerk van de GT2000 V6 is gemaakt van soepel en zacht materiaal. Doordat het upper meer uit één naadloos geheel bestaat sluit het mooi rond de voet aan en biedt daarmee veel comfort. Rond de middenvoet zijn er extra ventilatiegaatjes gemaakt zodat de voet heerlijk koel blijft gedurende je run.
 
Gender specific
De GT2000 V6 is gender-specific gemaakt en verschilt voor heren en dames in pasvorm en drop.  Voor heren is er een drop van 10mm, bij dames 13mm. Het dames model is verder zachter in het voetbed ten opzichte van de heren versie.
 
De ASICS GT2000 V6 is een perfecte schoen voor lopers die een comfortabele schoen willen met responsive cushioning met support. Doordat de schoen lichter is gemaakt is het model geschikt voor korte intensieve trainingen als voor de langere duurlopen.
 
Specs: 
Drop heren: 10mm
Drop dames: 13mm
Gewicht heren: 303 gram
Gewicht dames: 241 gram

ASICS GT-2000 versie 6

ASICS GT-2000 versie 6