Met de ASICS GEL Kayano 23 is er de nieuwste versie van ASICS’ maximaal dempende schoen in het support segment. Dit is dé hardloopschoen voor lopers die op zoek zijn naar stabiliteit en comfort tijdens de langere runs.

De ASICS GEL Kayano 23 is verkrijgbaar bij alle 25 Run2Day winkels én online in de Run2Day webshop

ASICS GEL Kayano 23 voor dames

ASICS GEL Kayano 23 voor heren

GEL én Flytefoam
De belangrijkste vernieuwing in de Kayano 23 is dat er naast de bekende GEL demping van ASICS nu ook gebruik gemaakt is van Flytefoam. Dit superlichte foam werd voor het eerst gebruikt in de MetaRun en dankzij het succes maakt ASICS nu ook gebruik van het materiaal in andere modellen. Het Flytefoam materiaal is 55% lichter dan het standaard gebruikte EVA en is ook nog eens uiterst veerkrachtig. Door de combinatie van GEL en Flytefoam is de Kayano 23 zeer comfortabel en is het gevoel onder de voet net iets reactiever in vergelijking tot de vorige versies.

Omsluitend upper
Het volledig naadloze bovenwerk van de Kayano 23 sluit mooi rond de voet aan en zorgt voor een stevige pasvorm. De vorm bij de voorvoet en de tenen is ruimer gemaakt om te zorgen dat er geen onnodige druk ontstaat tijdens het afwikkelen van de voet. Door de goede pasvorm ontstaat een mooie combinatie van comfort en stevigheid waardoor je tijdens je run bijna niet meer voelt dat je schoenen aan hebt en de kilometers voorbij zullen vliegen.
 
De ASICS GEL Kayano 23 is één van de toppers voor lopers die op zoek zijn naar een support schoen met maximaal demping.

ASICS GEL Kayano 23