De ASICS GEL-Kayano is al jarenlang een favoriet model van vele lopers dankzij een goede mix van ondersteuning, comfort en demping. Zowel bij de zool als het bovenwerk van de Kayano 25 zijn er kleine aanpassingen gedaan die door de consument absoluut gewaardeerd zullen worden.
 
Maximale demping ?
De tussenzool van de Kayano 25 is gemaakt van een combinatie van  FlyteFoam Propel en Flyte Foam Lyte, waardoor de zool heel iets zachter en veerkrachtiger is. In het hakgedeelte en in de voorvoet heeft de Kayano 25 een GEL-unit die in combinatie met het FlyteFoam zorgt voor maximale demping en tevens licht aanvoelt. Om te zorgen dat je laatste pas net zo comfortabel is als je eerste pas, ondersteunt de Kayano 25 de afwikkeling van de voet met behulp van het Dynamic DuoMax Support System. Hoe meer je voet naar binnen dreigt te rollen hoe stabieler de schoenen zullen worden om de overpronatie tegen te gaan. ??
 
Verbeterde pasvorm?
Het bovenwerk van de Kayano 25 is verbeterd met een volledig nieuw ontwerp van een jacquard mesh. Hierdoor volgt de schoen goed de bewegingen van de voet tijdens het lopen en zorgt voor koele droge voeten dankzij uitstekende ventilatie. In het hakgedeelte is er gebruik gemaakt van dezelfde hielversteviging die eerder gebruikt werd in de MetaRun, de Metaclutch hielfixatie. Door deze versteviging blijft de Kayano 25 stevig om de hak zitten en ervaar je optimaal comfort door de vernieuwde hielvoering en lagere hielkap. Het bovenwerk van de Kayano 25heeft aan de voorzijde iets meer volume dan zijn voorganger waardoor de grote teen iets meer ruimte krijgt.??
 
De ASICS GEL-Kayano 25 is een heerlijke support schoen in het maximum cushioning segment waar je ideaal je langere trainingen op kan volbrengen.? ?
 
Drop: 10mm
Heren 336 gram
Dames 336 gram.

asics gel-kayano 25

asics gel-kayano 25

asics gel-kayano 25