De ASICS GEL-Kayano is al jarenlang een favoriet model van vele lopers dankzij een goede mix van ondersteuning, comfort en demping. Ten opzichte van de Kayano 25 zijn er kleine aanpassingen gedaan die de Kayano iets lichter en nog comfortbaler maken. Ook de Kayano 26 zal dan ook weer een succesnummer worden.

 

Maximale demping


De tussenzool van de Kayano 26 is gemaakt van een combinatie van FlyteFoam Propel en Flyte Foam, waarbij het Flytefoam heel iets zachter en veerkrachtiger is dan de vorige editie. In het hakgedeelte en in de voorvoet heeft de Kayano 26 een GEL-unit die in combinatie met het FlyteFoam zorgt voor maximale demping en tevens licht aanvoelt. De binnenzool is vernieuwd en voelt comfortabeler. Om te zorgen dat je laatste pas net zo comfortabel is als je eerste pas, ondersteunt de Kayano 26 de afwikkeling van de voet met behulp van het Dynamic DuoMax Support System. Hoe meer je voet naar binnen dreigt te rollen hoe stabieler de schoenen zullen worden om de overpronatie tegen te gaan.

ASICS Gel-Kayano 26


Verbeterde pasvorm


Het bovenwerk van de Kayano 26 is verbeterd met een volledig nieuw ontwerp van een jacquard mesh. Hierdoor volgt de schoen goed de bewegingen van de voet tijdens het lopen en zorgt voor koele droge voeten dankzij uitstekende ventilatie. Door de speciaal gevormde hielkap blijft de Kayano 26 stevig om de hak zitten en ervaar je optimaal comfort door de vernieuwde hielvoering en lagere hielkap. Het bovenwerk van de Kayano 26 heeft aan de voorzijde iets meer volume dan zijn voorganger waardoor de grote teen iets meer ruimte krijgt.

De ASICS GEL-Kayano 26 is een heerlijke support schoen in het maximum cushioning segment waar je ideaal je langere trainingen op kan volbrengen.

Specs Heren


Drop: 10mm
Gewicht: 314 gram

Specs Dames


Drop: 13mm
Gewicht: 260 gram

ASICS Gel-Kayano 26