Inmiddels alweer de 27e versie van het vlaggeschip van ASICS. Een klassieker die inmiddels rustig geplaatst kan worden in een rijtje klassiekers als Levi’s 501 en Converse All Star. Een model wat geliefd is bij vele hardlopers vanwege de combinatie van ondersteuning en comfort. Een subtiele update, in lijn met de Japanse traditie van continue verbeteren staat er wederom een versie die veel lopers aan zal spreken.

Maximale demping


De tussenzool van de Kayano 27 is gemaakt van een combinatie van FlyteFoam Propel en Flyte Foam, waarbij het Flytefoam heel iets zachter en veerkrachtiger is dan de vorige editie. In het hakgedeelte en in de voorvoet heeft de Kayano 27 een GEL-unit die in combinatie met het FlyteFoam zorgt voor maximale demping en tevens licht aanvoelt. De binnenzool is vernieuwd en voelt comfortabeler. Om te zorgen dat je laatste pas net zo comfortabel is als je eerste pas, ondersteunt de Kayano 27 de afwikkeling van de voet met behulp van het Dynamic DuoMax Support System in combinatie met het Trustic systeem. Hoe meer je voet naar binnen dreigt te rollen des te stabieler de schoenen zullen worden om de overpronatie tegen te gaan. De zool is iets flexibeler gemaakt om te zorgen voor een zo vloeiend mogelijke afrol.

ASICS GEL-Kayano 27


Verbeterde pasvorm


Het vernieuwde mesh bovenwerk van de Kayano 27 is verbeterd, voelt iets zachter aan en is in staat de voet langer droog en beter koel te houden. Door de speciaal gevormde hielkap blijft de Kayano 27 stevig om de hak zitten en ervaar je optimaal comfort door de vernieuwde hielvoering en lagere hielkap. Het bovenwerk van de Kayano 27 heeft aan de voorzijde iets meer volume dan zijn voorganger waardoor de grote teen iets meer ruimte krijgt.

Bij de damesversie van de Kayano 27 is ASICS uitgegaan van een genderspecifieke benadering. Hierbij is de anatomie van de vrouw het uitgangspunt geweest.
- De Trustic plaat onder de voetboog is aangepast aan het dameslichaam waardoor het extra support geeft tijdens de voorwaartse beweging.
- De tussenzool is bij de damesversie eveneens van Flytefoam, echter wat zachter gemaakt dan de herenversie.
- De tussenzool bevat 3mm meer foam dan in de herenversie.

De ASICS GEL-Kayano 27 is een heerlijke support schoen in het maximum cushioning segment waar je ideaal je langere trainingen op kan volbrengen.

Shop ASICS GEL-Kayano 27 Dames        Shop ASICS GEL-Kayano 27 Heren

                                SHOP DAMES                                                                        SHOP HEREN

Specs


Drop dames: 13 mm
Drop heren: 10mm
Gewicht dames: 253 gram
Gewicht heren: 314 gram