De ASICS GEL-Nimbus staat al heel lang bekend om een mooie combinatie tussen demping en stabiliteit. Bij de Nimbus 18 is ASICS verder gegaan met het verbeteren van de innovaties uit het succesvolle 17e model.
 
De ASICS GEL-Nimbus 18 is verkrijgbaar bij all 25 Run2Day winkels én in de Run2Day webshop.

Demping & Stabiliteit
In de midden en tussenzool is er relatief weinig aangepast ten opzichte van de Nimbus 17. Ook in het nieuwste model zorgt de Fluidride tussen voor een gewichtsvermindering en verbeterde veerkracht van de zool. Om je zo efficient mogelijk te laten lopen, ook onder vermoeidheid, zorgen het Guidance Trusstic System en aangepaste Guidance Line Technology ervoor dat je voet ondersteunt wordt tijdens de afwikkeling. Bij het plaatsen van de demping in de voorvoet heeft Asics rekening gehouden met de afwikkeling van mannen en vrouwen, en aan de hand daarvan de demping geplaatst. Op deze manier zorgt de gel demping ervoor dat bij elke pas de schok wordt opgevangen en je elke keer maximale demping ervaart.??

ASICS GEL-Nimbus 18 voor dames

ASICS GEL-Nimbus 18 voor heren
 
Naadloos bovenwerk
Het upper van de Nimbus 18 heeft een paar kleine updates gekregen. Het bovenwerk bestaat uit de naadloze FluidFit constructie, dit rekbare mesh sluit perfect om je voet, en geeft een persoonlijke pasvorm. In combinatie met het goed ademende Engineered Mesh minimaliseer je op deze manier de kans op blaren. In de hiel zorgt het Heel Clutching System er ook nog eens extra voor dat je voet niet gaat schuiven tijdens het afwikkelen. De ComforDry X-40 inlegzool zorgt ervoor dat bacteriën geen kans maken, en je schoenen dus neutraal blijven ruiken!
 
Voor meer dan alleen neutrale lopers
De ASICS GEL-Nimbus 18 is door zijn goede combinatie van stabiliteit en demping niet alleen voor pure neutrale lopers geschikt maar ook voor lopers die net een beetje ondersteuning nodig hebben!

asics gel-nimbus 18