De ASICS NOOSA FlyteFoam is een nieuwe schoen en is gebaseerd op de Gel Noosa-Tri serie. De belangrijkste wijziging is het gebruik van FlyteFoam in de nieuwe NOOSA waardoor het model superlicht is geworden zonder in te boeten aan demping!

De ASICS GEL Noosa FlyteFoam is verkrijgbaar bij alle Run2Day winkels én online in de Run2Day webshop.

ASICS GEL Noosa FlyteFoam voor dames

ASICS GEL Noosa FlyteFoam voor heren


FlyteFoam
Het ontwikkelen van Flytefoam heeft Asics drie jaar en 300 individuele prototypes gekost, voordat ze tevreden waren met het resultaat. En dat resultaat mag er zeker zijn aangezien FlyteFoam 55% lichter is dan standaard EVA-rubber, en het is daarnaast ook nog eens zeer veerkrachtig waardoor je minder energie verliest bij elke stap die je maakt!
 
Blote voeten
Door het naadloze bovenwerk voelt de NOOSA FF comfortabel aan je voeten, en biedt het daarnaast ook de nodige stevigheid rond de middenvoet voor een mooie pasvorm. Zelfs met blote voeten zou je een training kunnen voltooien in deze comfortabele schoen! Door de plaatsing van een lipje bij de hak en bij de tong van de schoen trek je de NOOSA FF ook gemakkelijk aan en uit.
 
In de buitenzool van de schoen is gebruik gemaakt van Wet Grip Rubber dat zorgt voor ideale grip zelfs onder natte omstandigheden.
 
Ben je een neutrale loper die op zoek is naar een lichte schoen, die bovendien zeer geschikt is voor de triathlon, probeer dan eens de NOOSA FlyteFoam.
 
Specs:
Drop: 10mm
Heren: 255g
Dames: 205g

ASICS GEL Noosa

ASICS GEL Noosa