De ASICS GEL-Noosa TRI 13 is een neutrale hardloopschoen in de snelle categorie. De letters TRI staan voor triatlon waar de eerste versies van deze schoen specifiek voor bedoeld waren. Nog steeds zijn er details die de schoen ideaal maken voor triatlon. Goed nieuws is dat de schoen een stuk lichter is dan eerdere edities. Houd je van snelle runs of triatlons en wil je ook nog eens een schoen die mensen doet omkijken nadat je gepasseerd bent? Dan is de ASICS GEL-Noosa Tri 13 de perfecte keuze.

ASICS GEL-Noosa Tri 13

Bovenwerk


Het kleurrijke bovenwerk is van opengewerkt mesh en is gemaakt uit een stuk. Het is licht in gewicht en vergroot het ademend karakter van de schoen. De bijgeleverde “quick lace” veters en een aantreklipje op de tong en de hiel maken de schoen ideaal voor triathlons. De speciale hielkap helpt om de slijtage te verminderen en daarmee de duurzaamheid van de schoen te vergroten.

De zool


Als basis voor de ASICS GEL-Noosa Tri 13 zool is het platform van de ASICS Evoride gebruikt waarbij lopen met zo weinig mogelijk energieverlies centraal staat. Door de gebogen zool wordt de algemene belasting verminderd. Voor een soepele tred en vloeiende transitie is het Noosa Tri 13-model voorzien van een Flytefoam tussenzool, die samen met gel-demping in de achtervoet zorgt voor een comfortabelere loopsessie. Het strategisch geplaatste AHAR op de slijtzool zorgt ervoor dat de zool minder slijt op cruciale plekken.

   Shop ASICS GEL-Noosa Tri 13 heren                                 

Specs


Drop: 5mm
Gewicht: 233 gram