De ASICS GEL Pursue 3 is een neutrale hardloopschoen die een prettige combinatie beidt van demping en stabiliteit. Het ontwerp van de GEL Pursue 3 is gebaseerd op één van de succesvolste modellen van ASICS, de GT-2000.

De ASICS GEL Pursue 3 is verkrijgbaar bij alle 24 Run2Day winkels én online in de Run2Day webshop.

ASICS GEL Pursue 3 voor dames

ASICS GEL Pursue 3 voor heren


Seamless upper
Het bovenwerk van de GEL Pursue 3 is geheel seamless wat zorgt voor een aangename pasvorm om de voet. Door het elastische mesh beweegt het bovenwerk goed mee met de voetbeweging en minimaliseert de kans op irritatie of schuring. Over het mesh zijn verstevigingen aangebracht waardoor de GEL Pursue 3 ook stabiel aanvoelt. De externe hielversteviging draagt bij aan de stabiliteit en zorgt voor een stevige pasvorm rond de hak. 
 
FluidRide – licht en stabiel
De tussenzool van de GEL Pursue 3 maakt gebruik van de FluidRide technologie. Dit is een lekker lichte materiaal met veel veerkracht zorgt voor een reactieve demping en helpt bij een soepele afwikkeling. Net zoals in vele anderen modellen van ASICS heeft ook de GEL Pursue 3 de bekende GEL-units die helpen om de schokbelasting te absorberen. De stabiliteit van de GEL Pursue 3 wordt gewaarborgd door een kunstof element genaamd Trusstic, waardoor de schoen torsie stijver wordt en bijdraagt aan een neutrale afwikkeling.
 
De ASICS GEL Pursue 3 is een ideale hardloopschoen voor neutrale lopers die houden van een reactieve demping in combinatie met het gevoel van stabiliteit.

Specs:
Drop 10mm
Heren: 309gram bij maat US 9
Dames: 245gram bij maat US 7

ASICS GEL Pursue 3

ASICS GEL Pursue 3