De Gel-Pursue 4 is een relatief nieuw model van ASICS waar steeds meer mensen enthousiast van raken De leest van het model is gebaseerd op één van de succesvolste modellen van ASICS, de GEL GT-2000. Het resultaat is een neutrale schoen met een mooie mix van comfort, demping en stabiliteit.

  Flytefoam demping
De voorgaande versies van de Pursue maakte nog gebruik van de ‘oude’ zoolconstructie van de GT-2000. Vanaf deze 4e versie zijn de modellen nu gemaakt met dezelfde leest, met het belangrijke verschil dat de Pursue 4 gemaakt is voor neutrale lopers. Een belangrijke toevoeging in de tussenzool is het gebruik van Flytefoam. Dit foam is superlicht en zeer reactief, ideaal voor het maken van vele kilometers! Daarnaast zorgen de bekende GEL-units in de hak en voorvoet voor nog meer schok dempend vermogen.
 
Naadloos mesh upper
In het bovenwerk van de Pursue 4 is gebruik gemaakt van een naadloos mesh wat de kans op irritatie of schuring minimaliseert. Hierdoor ontstaat bij het aantrekken van de schoen ook een aangename pasvorm, zacht maar toch ook stevig. Op strategische plekken is het bovenwerk verstevigt waardoor de schoen goed om je voet blijft zitten en op deze slijtgevoelige plekken ook duurzamer is.
 
De ASICS GEL Pursue 4 is een perfecte keuze voor neutrale lopers die houden van een reactieve demping in combinatie met het gevoel van stabiliteit.

Specs:
Drop: 10mm
Gewicht heren: 305 gram
Gewicht dames: 245 gram

ASICS GEL-Pursue 4

AICS Gel- Pursue 4