De ASICS GEL-Pursue 7 is een goede trainingsschoen voor de neutrale hardloper. Een hardloopschoen waar je iedere dag op kunt vertrouwen door de perfecte mix van demping, stabiliteit en comfort.

De ASICS GEL-Pursue 7 is een aanrader voor neutrale lopers die op zoek zijn naar een responsieve dempende hardloopschoen waar je veilig je kilometers mee kunt maken. Bij deze schoen gaat het niet om gewichtsbesparing maar om comfort en stabiliteit. Kilometer na kilometer.


Responsieve demping


De tussenzool van de GEL-Pursue 7 bestaat uit het bekende FlyteFoam materiaal waardoor de schoen veel demping heeft en zacht aanvoelt. De GEL in de voorvoet en hak zorgen voor een effectieve demping en een optimaal draagcomfort. Een sterke slijtzool zorgt ervoor dat de schoen veel kilometers kan maken op de weg en lang mee gaat. In de buitenzool zit bovendien een AHARPLUS™ hielplug die de levensduur van de schoen zal verlengen.De binnenzool van de schoen is gemaakt van Ortholite (milieuvriendelijk en zorgt voor betere vochtafvoer en duurzaamheid).

ASICS GEL-Pursue 7 

Naadloos mesh bovenwerk


In het bovenwerk van de GEL-Pursue 7 is gebruik gemaakt van een naadloos engineered mesh wat de kans op irritatie of schuring minimaliseert. Hierdoor ontstaat bij het aantrekken van de schoen ook een aangename pasvorm, zacht maar toch ook stevig. Op strategische plekken is het bovenwerk verstevigt waardoor de schoen goed om de voet sluit, comfort biedt en op slijtgevoelige plekken ook duurzamer.

ASICS GEL-Pursue 7