De ASICS GlideRide 2 is een neutrale hardloopschoen. Bij de ASICS GlideRide 2 is het belangrijkste doel het hardlopen makkelijker te maken en hardlopers in staat stellen meer kilometers te maken met minder inspanning. Dit door het optimaliseren van de drie fases in de afwikkeling. Ten opzichte van de eerste versie van de GlideRide is de schoen vooral lichter en comfortabeler geworden.

Met de GlideRide 2 heeft ASICS easy running een nieuwe dimensie gegeven. Het proberen waard voor iedere hardloper die op zoek is naar een combinatie van comfort, gemak en snelheid tijdens lange runs.

ASICS GlideRide 2

Maximale demping


De gebogen zool (Guidesole technologie) speelt een centrale rol in het vergroten van de loopefficiëntie en zorgt voor vermindering van belasting van de ledematen tijdens lange runs. De Flytefoam tussenzool is lichter dan in versie 1 en zorgt voor demping in de bovenste laag en de onderste laag, van Flytefoam Propel, zorgt voor een responsieve/ veerkrachtige afzet. Tussen de beide lagen van de tussenzool zit een nylon plaat die zorgt voor torsiestijfheid. De opvallend aanwezige teensprong zorgt voor een snelle afwikkeling.

De AHARPLUS slijtzool is duurzaam en draagt daarmee bij aan een langere levensduur van de schoen.

Vernieuwd bovenwerk


Het bovenwerk, van een monofilament mesh, is zachter dan in de eerste versie, stretcht en ventileert goed en voelt daardoor erg comfortabel aan. De 3d geprinte belijning aan de zijkant van de schoen zorgt voor een betere fit en omsluiting van de voet. Het foam rond de hiel voelt comfortabel aan

  Shop ASICS GlideRide 2                              

Specs


Drop: 5mm
Gewicht dames: 235 gram
Gewicht heren: 285 gram