De ASICS GT-2000 is al 30 jaar dé stabiliteitsschoen van ASICS voor hardlopers die overproneren. Een lichtgewicht hardloopschoen met een sublieme demping en ondersteuning waardoor je elke stap voldoende comfort ervaart.

De ASICS GT-2000 9 is een aanrader voor hardlopers die overproneren en opzoek zijn naar een alledaagse trainingsschoen met een responsieve demping. De schoen is 5 gram lichter geworden dan zijn voorganger.


Maximale demping


De tussenzool van de GT-2000 9 bestaat ten opzichte van de vorige versie uit volledig FlyteFoam demping materiaal in combinatie met het kenmerkende GEL-demping materiaal. Dit zorgt voor een reactievere ervaring tijdens het hardlopen wat het comfort ten goede komt. De TRUSSTIC™-technologie onder de schoen zorgt voor adaptieve ondersteuning. Dit thermoplastische onderdeel beweegt mee onder normale omstandigheden, maar verhardt wanneer de voet overproneert.
In de voorvoet heeft de GT-2000 9 extra groeven waardoor het afwikkelen naar de voorvoet gemakkelijker gaat.

ASICS GT-2000 9 

Vernieuwd bovenwerk


De pasvorm van de GT-2000 is opnieuw ontworpen met een naadloos mesh uit één stuk om zo een verbeterde pasvorm te creëren. Het nieuwe bovenwerk is op strategische gebieden versterkt voor extra ondersteuning terwijl de schoen als een tweede sok om de voet aanvoelt

ASICS GT-2000 9               

                
Specs


Drop: 10 mm
Gewicht dames: 221 gram
Gewicht heren: 281 gram