Bij Run2Day is de ASICS GT-2000 een begrip. Meer dan andere schoenen staat de ASICS GEL-2000 bekend als een allemansvriend en door zijn vertrouwde pasvorm en de stevige corrigerende zool gaat de ASICS GT-2000 lang mee. De Plasma Guard versie is bovendien ideaal bij slechtere weersomstandigheden.

De ASICS GEL GT-2000 Plasma Guard is verkrijgbaar bij 25 Run2Day winkels én online in de Run2Day webshop.

ASICS GEL GT-2000 Plasma Guard voor dames

ASICS GEL GT-2000 Plasma Guard voor heren

Plasma Guard
De nieuwe nanotechnologie die Asics ontwikkelde voor de Plasma Guard is bijzonder in functionaliteit doordat het je schoenen beschermt tegen regen en modder, en tegelijk goed blijft doorademen. Regenbuien kom maar op, met de PlasmaGuard zijn je voeten goed beschermd.
 
Nieuwe hielkap voor een betere fit
Aan het einde van de training ga je door optredende vermoeidheid vaak minder efficiënt lopen. Om je voetafwikkeling ook dan zo goed mogelijk te houden, is de GT-2000 uitgerust met de Full Length Guidance Line Technology. Deze verticale groef die over de hele zool loopt, stimuleert je vanaf de landing tot en met de afzet om je voet zo efficiënt mogelijk, volgens een vast patroon, te laten afwikkelen. De hielkap van de GT-2000 versie 4 is vernieuwd. Deze nieuwe hielkap sluit beter om je hiel en zorgt voor een prettige afwikkeling.
Zoals we van de GT-2000 al gewend zijn is het upper van de schoen bijna geheel seamless waardoor irritatie en kans op blaren verkleind wordt.

Nog betere cushioning
Punt van verbetering is de cushioning. De fluid Ride tussenzool is opgebouwd uit twee lagen, ieder met een andere dichtheid: de toplaag is wat zachter, wat zorgt voor een betere schokabsorptie en een hoger comfort. De welbekende GEL-unit is minder vlak dan de voorganger maar juist in volume toegenomen zodat je meer demping ervaart tijdens het hardlopen.
Strak aangetrokken veters kunnen soms irritante wrijving veroorzaken, maar ook daar heeft ASICS wat op gevonden. De Discrete Eyestay Construction, met meer ruimte tussen de vetergaatjes, zorgt ervoor dat de druk van de aangetrokken veters beter over de wreef wordt verspreid, waardoor de bovenkant van de schoen ook in beweging goed aan blijft sluiten op de voet.  
 
Heb je iets meer support nodig tijdens het hardlopen dan is de ASICS GT-2000 4 een ideale hardloopschoen voor jou.

ASICS GT 2000 plasma guard