ASICS GT-2000 v8 Heren
Op het gebied van support schoenen is de GT-2000 al jaren een succesvol model. Inmiddels is dit alweer de 8e versie van deze schoen. De GT-2000 staat garant voor een optimale pasvorm, stabiliteit en een soepele en responsieve afwikkeling. In plaats van grote wijzigingen is er bij versie 8 gekozen voor “fine tunen”.

Flytefoam en Gel
De tussenzool van de GT-2000 8 is gemaakt van Flytefoam waardoor het model veerkrachtig en reactief aanvoelt gedurende het afwikkelen. Natuurlijk mogen de bekende GEL-units in de tussenzool niet ontbreken, in zowel de hak als de voorvoet absorbeert de GT-2000 8 daardoor perfect de impact van het landen en afzetten. Dankzij de combinatie van de Dynamic Duomax technologie en de kunststof Trusstic versteviging onder de middenvoet, blijven je voeten stabiel en ondersteund gedurende je runs.

gt2000v8

Seamless bovenwerk
Het bovenwerk van de GT-2000 8 is gemaakt van soepel en zacht materiaal. Doordat het upper uit één naadloos geheel bestaat, sluit het mooi rond de voet aan en biedt daarmee veel comfort. Rond de middenvoet zijn er extra ventilatiegaatjes gemaakt zodat de voet langer koel en droog blijft gedurende je run. De leest is iets ruimer dan bij zijn voorganger, waardoor er meer ruimte ontstaat voor de grote teen. Een nieuw gevormde binnenzool geeft nog meer comfort.

De ASICS GT-2000 8 is een perfecte schoen voor lopers die een comfortabele schoen willen met responsive cushioning met support. Doordat de schoen lichter is gemaakt is het model geschikt voor korte intensieve trainingen als voor de langere duurlopen.

Specs
Drop: 10mm
Gewicht: 285 gram