Op het gebied van support schoenen heeft ASICS enige tijd geleden zijn range versterkt met de GT-4000 serie. De GT-4000 staat garant voor een optimale pasvorm, stabiliteit met behoud van comfort en is met zijn rechtere leest uitermate geschikt voor overpronerende en wat zwaardere lopers. Inmiddels is dit, na een succesvolle introductie, de 2e versie van dit model. Een versie waarin slechts het upper licht gewijzigd is.


Flytefoam en gel


De GT-4000 2 heeft een tussenzool gekregen van Flytefoam met daarbovenop een laag SpEVA foam waardoor het model veerkrachtig en reactief aanvoelt gedurende het afwikkelen. De schoen heeft een gel unit in de achterzijde welke zorgt voor extra demping. Om maximaal support te bieden en overpronatie tegen te gaan is het Dynamic Duomax gedeelte aan de binnenzijde van de schoen groter dan bij andere modellen.

ASICS GT-4000 2

Seamless bovenwerk


Het bovenwerk van de GT-4000 2 is gemaakt van een engineered mesh wat zorgt voor een goede combinatie van stevigheid en ventilatie. Doordat het upper meer uit één naadloos geheel bestaat sluit het mooi rond de voet aan en biedt daarmee veel comfort.

De ASICS GT-4000 2 is de meest stabiele schoen in de range van ASICS en een perfecte match voor die lopers die vooral op zoek zijn naar een hoge mate van support zonder comfort te verliezen. De schoen leent zich het beste voor middenlange en lange duurlopen. De GT-4000 is exclusief verkrijgbaar bij de running specialisten.

        SHOP ASICS GT-4000 2

                
Specs


Drop: 10mm
Gewicht dames: 245 gram
Gewicht heren: 320 gram