De ASICS Kayano is al jarenlang een favoriet model van vele lopers dankzij een goede mix van ondersteuning, comfort en demping. De zool van de Kayano 24 is gelijk aan die van het voorgaande model, in het bovenwerk zijn er aanpassingen gedaan die zorgen voor een verbeterde pasvorm en betere ventilatie.

De ASICS Kayano 24 is verkrijgbaar in alle Run2Day winkels én online in de Run2Day webshop.

ASICS Kayano 24 voor dames

ASICS Kayano 24 voor heren


Maximale demping
De tussenzool van de Kayano 24 is gemaakt met FlyteFoam, een speciaal ontwikkeld lichtgewicht rubber dat uiterst veerkrachtig is. In het hakgedeelte en in de voorvoet heeft de Kayano 24 een GEL-unit die in combinatie met het Flytefoam zorgen voor maximale demping in een schoen die licht aanvoelt. Om te zorgen dat je laatste pas net zo comfortabel is als je eerste pas ondersteunt de Kayano 24 de afwikkeling van de voet met behulp van het Dynamic DuoMax Support System. Hoe meer je voet naar binnen dreigt te rollen hoe stabieler de schoenen zullen worden om de overpronatie tegen te gaan. 

Verbeterde pasvorm
Het bovenwerk van de Kayano 24 is verbeterd met een volledig nieuw ontwerp van een jacquard mesh. Hierdoor volgt de schoen goed de bewegingen van de voet tijdens het lopen en zorgt voor koele droge voeten dankzij uitstekende ventilatie. In het hakgedeelte is er gebruik gemaakt van dezelfde hielversteviging die eerder gebruikt werd in de MetaRun, de Metaclutch hielfixatie. Door deze versteviging blijft de Kayano 24 stevig om de hak zitten en ervaar je optimaal comfort door de vernieuwde hielvoering en lagere hielkap.

De ASICS GEL-Kayano 24 is een heerlijke support schoen in het maximum cushioning segment waar je ideaal je langere trainingen op kan volbrengen.
 
Drop: 13mm dames – 10mm heren
Gewicht heren: 320 gram
Gewicht dames: 265 gram

asics kayano 24