De ASICS Magic Speed is een nieuwe snelle wedstrijdschoen in het Speed segment van ASICS en is direct afgeleid van de ASICS MetaRacer. Met de Magic Speed maakt ASICS de markt voor Carbon schoenen toegankelijker voor alle type hardlopers.

De ASICS Magic Speed is gemaakt voor hardlopers die op zoek zijn naar een hardloopschoen met carbonplaat tegen een iets betere prijs of voor de loper die een snelle schoen zoekt voor zijn trainingen naast zijn wedstrijdschoen.

ASICS Magic Speed

Bovenwerk


Het bovenwerk van de ASICS Magic Speed is gemaakt van engineered mesh en voelt zacht en comfortabel aan. Het is ontworpen om luchtstroom te verbeteren en de voet langer koel te houden. Niet een uitzonderlijk upper maar gewoon functioneel goed.

Tussenzool en slijtzool


Het onderstel van de schoen is gemaakt van FF Blast een responsief foam wat staat voor een zachte landing en een energieke afzet. Het blast foam is lichter in gewicht dan veel soortgelijke foams. De Guidesole technologie, die ASICS al langer toepast, geeft de schoen zijn “schommelstoelvorm”. In combinatie met de stijve voorvoet voorkomt dit onnodige beweging van de enkel. Het stelt lopers in staat effectiever te rennen; verder met minder energieverbruik.

De lichtgewicht Carbon plaat vanaf de midvoet naar voren zorgt voor stevigheid en verbetert de voorstuwing tijdens de afzetfase. Een slijtzool met AHAR plus verstevigingen op strategische plekken voorkomt bovenmatige slijtage en zorgt voor langer loopplezier.

 

Shop ASICS Magic Speed                               

Specs


Drop: 5mm.
Gewicht dames: 180 gram
Gewicht heren: 200 gram