De ASICS GEL-Nimbus is al vele edities een neutraal model dat garant staat voor een prettige combinatie van comfort en stabiliteit. Met de Nimbus 19 zet ASICS deze traditie voort en is de schoen nog verder doorontwikkeld voor maximale demping en comfort.
 
De ASICS GEL-Nimbus 19 is verkrijgbaar bij alle Run2Day winkels én online in de Run2Day webshop.

ASICS GEL-Nimbus voor dames

ASICS GEL-Nimbus voor heren

FlyteFoam tussenzool
De tussenzool van de Nimbus 19 heeft een belangrijke update gekregen door de toevoeging van Flytefoam. Dit speciaal ontwikkelde foam is superlicht, 55% lichter dan standaard EVA, en biedt daarnaast ook nog eens extra demping doordat het zeer veerkrachtig is. Met deze toevoeging aan de bekende GEL-demping ben je met de Nimbus 19 dus verzekerd van de beste demping en loop je energie efficiënter doordat je bij elke afzet energie terugkrijgt vanuit het foam.
De Nimbus 19 is gender-specific gemaakt en verschilt dus in het heren en dames model. Het belangrijkste verschil is de drop; bij heren is dit 10mm, bij dames 13mm. Verder is er in het damesmodel een zachtere toplaag gemaakt ten opzichte van het herenmodel.
 
3D geprint mesh
Met de Nimbus 19 heeft het bovenwerk een hele nieuwe look gekregen. Het mesh materiaal is gemaakt middels 3D printing en is volledig naadloos. Op strategische plekken is het materiaal steviger gemaakt, en op andere plekken elastischer, zodat het bovenwerk altijd mooi om de voet sluit tijdens het afwikkelen. Een doorontwikkeling van het Heel Clutch System zorgt ervoor dat je voet ook bij het hielbeen goed opgesloten zit, zodat je niet tijdens je run het gevoel krijgt dat je hak op en neer beweegt in de schoen.

De ASICS GEL-Nimbus 19 heeft een aantal mooie updates gekregen en blijft daarmee een absolute topschoen in het neutrale maximum cushioning segment. Een aanrader voor de neutrale loper die op zoek is naar demping en stabiliteit!

ASICS GEL-Nimbus 19

ASICS GEL-Nimbus 19