De ASICS Novablast hardloopschoen is een nieuwe hardloopschoen binnen de hardloopcollectie van ASICS in het snellere segment. De Novablast past helemaal in deze tijd; veerkrachtig (bouncy), lichtgewicht en responsief.

FLYTEFOAM Blast


De Novablast tussenzool is voorzien van een nieuw materiaal. Fytefoam Blast. Hiermee is het ASICS gelukt een der meest bouncy foams te creëren binnen de runningmarkt. Dat geeft lopen op de Novablast een energieker en responsiever gevoel. De zool van de Novablast zorgt voor een trampoline-effect en voor voortstuwing gedurende langere runs. De opvallend hoge zool bij de hiel (32mm) geeft je meer comfort gedurende je runs. Dit in combinatie met de 10mm drop zorgt ervoor dat de schoen makkelijk afwikkelt. De AHAR rubber slijtzool geeft grip en is slijtvaster dan vergelijkbare materialen.

ASICS Novablast


Bovenwerk


Het bovenwerk, gemaakt van een lichtgewicht jacquard mesh, zorgt voor extra ventilatie waardoor de voeten langer koel blijven gedurende het hardlopen. Het bovenwerk is voorzien van reflectiedetails om zichtbaarheid te vergroten tijdens je hardlooprondje in het donker.

De Novablast stelt je in staat minder energie te verbruiken gedurende het hardlopen wat je prestaties ten goede komt. Wil je “further en faster” probeer dan eens de Novablast in de winkel en laat je overtuigen.

 

ASICS Novablast Dames           ASICS Novablast Heren

        
Specs


Drop: 10 mm
Gewicht dames: 215 gram
Gewicht heren: 260 gram