Wil jij je hardloopplannen nu echt goed aanpakken? Wil je met vrienden of vriendinnen heerlijk je weekend beginnen? Geef je dan op voor iRun! De nieuwe hardlooptrainingen starten op zaterdag 6 september.
 

Zaterdag 6 september om 9.30 uur start de 3e iRun-training van 2014. iRun is hardlopen, verantwoord je conditie en spierkracht opbouwen, plezier hebben, elkaar leren kennen, passie delen en nog veel meer. Onze iRun instructors zijn meesters in het ontdekken van jouw mogelijkheden. Zij begeleiden je naar jouw eigen doel en zorgen ervoor dat je na zes iRun-trainingen genoeg tools en skills hebt om je hele leven lang te blijven lopen. Aarzel niet langer en geef je op via het inschrijfformulier.

No more thinking, iRun


WAAROM MOET JIJ MEEDOEN MET IRUN? INSTRUCTOR MAAIKE LEGT UIT WAAROM
“Omdat samen hardlopen een stuk gezelliger is dan alleen. De drempel om alleen de straat op te gaan om te gaan hardlopen is best wel hoog en het zoeken naar motivatie om ook écht te beginnen is lastig. Door met een groep te gaan hardlopen motiveer je elkaar. Ik zag lopers in mijn groep met elkaar afspreken om na de clinics samen door te gaan met hardlopen, voor de gezelligheid en om een stok achter de deur te hebben, het was erg leuk om dat te zien ontstaan.

Bij iRun begin je samen met een groep hardlopers die ongeveer op hetzelfde niveau zitten. Aan de hand van schema’s en één gezamenlijke training hebben de lopers echt sprongen vooruit gemaakt in hun conditie. Ik zeg bijna wekelijks weer tegen mijn lopers hoe verbaasd en trots ik ben over de verbeteringen in hun conditie en looptechniek.

Naast het hardlopen wordt er tijdens de clinics ook aandacht besteed aan loopscholing om te looptechniek te verbeteren en aan krachtoefeningen om de kans op blessures te verkleinen. Daarnaast besteden we natuurlijk elke training tijd aan een goede warming-up en cooling- down.”

Ben jij enthousiast geworden en heb jij zin om met één van de leuke iRun instructors op een verantwoorde manier te werken aan je conditie in de frisse buitenlucht, schrijf je dan nu in voor de eerst volgende iRun clinic bij jou in de buurt!