De Dam tot Damloop is het grootste hardloopevenement van Nederland. Met de 32e editie van de Dam tot Damloop betekent dat deze loop al 32 jaar bestaat en een rijke historie aan hardlopen heeft. Om deze historie te delen én om alvast de beleving van de Dam tot Damloop op te snuiven opent vrijdag 12 augustus de speciale Damloop Store aan de Overtoom 345.

In de Damloop Store vind je alles wat met de Dam tot Damloop te maken heeft. Beleef de Dam tot Damloop alvast voor de start. Hoor het startschot. Waan je op het parcours. Duizenden toeschouwers juichen je toe.  


Customize jouw ASICS Damloop shirt
De Dam tot Damloop is een feest om te lopen. Of je nu voor een PR gaat of dat je voor de eerste keer de 5EM of 10EM loopt. Je geniet sowieso van het publiek, je medelopers én de route. Speciaal voor deze editie zijn er 3 Damloop ontwerpen gemaakt die je zelf customized op je ASICS shirt kunt laten bedrukken in de Damloop Store. Jouw shirt wordt bedrukt waar je bij staat! 

Dam tot Damloop shirts


Win een compleet ASICS pakket t.w.v. 500 euro
Sta goed voorbereid aan de start met spliternieuwe gear van ASICS. Er worden vier complete ASICS gear pakketten weggegeven. Daar moet je natuurlijk wel wat voor doen. Geef antwoord op 5 vragen die allen met de Dam tot Damloop te maken hebben. Heb jij alle 5 de vragen goed beantwoord dan zou jij zomaar eens in de beste ASICS gear aan de start van de Damloop kunnen staan.
Vul in onderstaand document de atwoorden op de vragen in en maak kans op de ASICS gear.
*let op, 3 antwoorden vind je alleen in de Damloop Store. Je kunt de juiste antwoorden vanaf vrijdag 12 augustus vinden in de Damloop Store.