Met de 33e editie van de Zevenheuvelenloop betekent dat deze loop al 33 jaar bestaat en een rijke historie aan hardlopen heeft. Het is niet alleen een super mooie loop vanwege het mooiste parcours van Nederland. Het is ondanks de zeven heuvels die erin zitten ook nog eens een enorm snel parcours. Om deze historie te delen én om alvast de beleving van de Zevenheuvelenloop op te snuiven kun je vanaf vrijdag 4 november terecht bij Run2Day Nijmegen. In onze winkel staat alles in het teken van de Zevenheuvelenloop.

In de Run2Day Store aan de Schevichavenstraat 1a te Nijmegen vind je alles wat met de Zevenheuvelenloop te maken heeft. Beleef de Zevenheuvelenloop alvast voor de start. Hoor het startschot. Waan je op het parcours. Duizenden toeschouwers juichen je toe.  


Customize jouw ASICS Zevenheuvelen shirt
De Zevenheuvelenloop is een feest om te lopen. Of je nu voor een PR gaat of dat je voor de eerste keer de 7km of 15km loopt. Je geniet sowieso van het publiek, je medelopers én de route. Speciaal voor deze editie zijn er drie Zevenheuvelenloop ontwerpen gemaakt die je zelf customized op je ASICS shirt kunt laten bedrukken in de Run2Day Store. Jouw shirt wordt bedrukt waar je bij staat! 




Schrijf je nog in voor de Zevenheuvelenloop
Heb jij je nog niet ingeschreven voor de Zevenheuvelenloop? Dat kan nog steeds. Schrijf je in en loop mee op het heuvelachtige parcours dat vanaf het centrum van Nijmegen naar Groesbeek, Berg & Dal en weer terug naar Groesbeek gaat. 

Schrijf je nog snel in.

Inschrijven voor de 15km kan tot woensdag 9 november.