Nieuw bij Run2Day, de Mizuno Wave Skyrise Ceizer limited editie. Deze hardloopschoenen zijn in een collab met kunstenaar Pieter Ceizer ontworpen. Ieder jaar maakt Mizuno een limited editie ten tijde van de Amsterdam marathon. Ondanks het niet doorgaan van de Amsterdam marathon is er ook dit jaar een limited editie ontworpen door kunstenaar Pieter Ceizer, die zijn roots heeft in Amsterdam. Gebruik van levendige kleuren is zijn handelsmerk. Leuke en verrassende details kenmerken de schoen.

De Mizuno Wave Skyrise Ceizer is een relatief nieuwe schoen uit “de stal” van Mizuno en kan gezien worden als de opvolger van de Ultima. Een neutrale schoen die in tegenstelling tot vorige modellen van Mizuno niet voorzien is van een kunststof Wave plaat maar een Wave foam.

Bovenwerk


Het bovenwerk van de Mizuno Wave Skyrise Ceizer is gemaakt van een engineered mesh en voelt zacht en comfortabel aan. Het mesh in het bovenwerk zorgt tevens voor ventilerend vermogen. De hielpolstering zorgt voor bescherming en sluit prettig rond de voet. De door de artiest gebruikte blauwe/groene kleuren symboliseren de natuur, het park en de grachten van Amsterdam. Het geel/oranje staat symbool voor de overgang van zomer naar herfst.

Mizuno Wave Skyrise x Ceizer

De zool


In de tussenzool is gebruik gemaakt van een volledig nieuw dempend materiaal; XPOP. Dit materiaal zorgt voor een ongekende demping, veerkracht en response wat je een meer zwevend gevoel geeft tijdens het lopen. Het Mizuno Foam Wave bestaat uit twee zachte materialen die samen in een golfvormig ontwerp zijn geplaatst om een goed dempend en stabiel platform te creëren. Dit vermindert de druk tijdens de landing en zorgt voor een betere geleiding van de voet. Een solid rubber slijtzool zorgt ervoor dat je moeiteloos veel kilometers kunt maken. 

 

Shop Mizuno Wave Skyrise x Ceizer           
Specs


Drop: 10 mm
Gewicht: 300 gram