Op 9 februari verschijnt het eerste boek – Live, Love, Run – van hardloopster en fit & health blogger Annemerel de Jongh. Inmiddels loopt zij al tien jaar hard en dat ging ook bij haar – zeker in het begin – met vallen en opstaan. De afgelopen tien jaar heeft zij heel veel dingen geleerd en meegemaakt en dat lees je allemaal in Live, Love, Run.

Van beginnen met hardlopen tot het kiezen van de juiste schoenen, outfit en van blessures tot motivatie, het komt allemaal aan bod. Praktische tips worden afgewisseld met hilarische en inspirerende anekdotes. In haar boek geeft Annemerel haar vijftien favoriete recepten, schema’s en een gids voor de perfecte hardloopselfie ;-).

Annemerel de Jongh Live Love Run Run2Day

 
Wist je dat er in het boek (dat 20 euro kost) ook een voucher zit ter waarde van 20 euro die je bij alle 25 Run2Day winkels kunt inwisselen als je een paar nieuwe schoenen koopt? En dat je op vertoon van het boek naar een van de exclusieve boekpresentaties mag die Annemerel geeft?

De lancering van Annemerel haar eerste boek zal gevierd worden met Run2Day in de vorm van een tour langs de winkels. Op deze avond geeft Annemerel een korte presentatie, zal zij een stukje voorlezen, wordt er onder leiding van een Run2Day trainer een stukje gelopen en kun je – als je wil tenminste – je boek laten signeren.
 
De avond begint om 19.45u en het hele programma zal ongeveer anderhalf uur in beslag nemen. Toegang is gratis voor iedereen die in het bezit is van het boek. Heb je het boek nog niet? Koop het boek dan nu in de webshop of op de avond zelf (voor 20 euro) bij Run2Day. En onthoud: je ontvangt bij het boek een kortingsvoucher van 20euro op hardloopschoenen.
 
Tour data:
10 februari | Run2Day Amsterdam Overtoom
11 februari | Run2Day Utrecht
15 februari | Running Girls Groningen
17 februari | Run2Day Den Haag
18 februari | Run2Day Rotterdam

Opgeven voor de boekpresentatie van Annemerel? Dat kan via het onderstaande inschrijfformulier: