Jij staat goed voorbereid aan de start van de Brooks 10k Champions Run tijdens het EK Atletiek op 10 juli 2016. Train samen met Run2Day coaches naar jouw eerste of snelste 10k in 2016 en ontdek hoe leuk, ontspannen en gezond hardlopen is!

De voorbereiding bestaat uit een trainingstraject van 9 trainingen voor zowel beginnende als gevorderde lopers die reeds in staat zijn om 5 kilometer achtereen te lopen. Enthousiaste running coaches geven op 9 achtereenvolgende maandagen om 19:30 inspirerende looptrainingen. De trainingen zijn afgestemd op je eigen niveau en je leert hoe je verantwoord én lekker kunt hardlopen. Of je na de clinic de 10km binnen een uur kunt hardlopen of niet dat maakt niet uit. Jij gaat voor jouw doel tijdens de Brooks 10K! Plezier, motivatie en hardlopen ervaren als een tool om je beter over jezelf te voelen staan voorop.

Waar en wanneer:?
De voorbereiding op jouw eerste 10k of nieuwe persoonlijke record op de 10K start op maandag 9 mei. De trainingen worden op 25 locaties door heel Nederland gegeven. Zoek hier naar één van de locaties.

Voorafgaand aan de trainingen vindt er een informatieavond over de 10K training plaats.
Tijdens deze avond hoor je meer over de inhoud van de clinic, ontmoet je jouw running instructors en medelopers, kun je vragen stellen én met 10% korting shoppen in de winkel. Tevens krijg je 20 euro korting bij aanschaf van een paar hardloopschoenen. 
 
Kosten en inschrijven
De Brooks 10K training van 9 trainingen kost 39,95 euro. Naast de 9 trainingen krijg je een Brooks trainingsshirt. Je kunt je inschrijven voor alleen de 9 trainingen maar het is natuurlijk veel leuker om op 10 juli samen met jouw trainingsmaatjes én duizenden andere lopers de 10k te lopen in Amsterdam. Tijdens het inschrijven voor de Brooks 10k Champions Run kun je aangeven graag deel te nemen aan de 10k training op één van de 25 locaties. 

Inschrijven voor zowel de Brooks 10k wedstrijd als de trainingen is mogelijk via de volgende site: www.amsterdam2016.org