De Adrenaline van Brooks is een model dat al heel lang geliefd is onder lopers die op zoek zijn naar comfort en support. De Adrenaline GTS heeft binnen Run2Day een vaste plek in de top van de best verkochte support-schoenen. Ook bij de 16e editie van de Adrenaline zijn deze kenmerken weer duidelijk aanwezig.

De Brooks Adrenaline GTS 16 is verkrijgbaar bij alle 25 Run2Day winkels én online in de Run2Day webshop.

Brooks Adrenaline GTS 16 voor dames

Brooks Adrenaline GTS 16 voor heren

 
Verbeterde transitie
De Adrenaline GTS 16 is ronduit stabiel. Over de gehele lengte van de zool loopt deze crash-pad die zorgt dat de afwikkeling soepel verloopt. De diepe V-groeven in de zool zorgen er voor dat de krachten tijdens het landen en afzetten goed geabsorbeerd en verdeeld worden. In combinatie met BioMoGo DNA geeft de schoen je de perfecte demping bij elke stap!
 
Voor de ondersteuning van de voet bevindt zich in de Adrenaline 16 ook weer de Progressive Diagonal Rollbar (PDRB). Deze schuin geplaatste hardheid in de zool leidt het lichaam weer terug naar het natuurlijke afwikkelpatroon en gaat op deze manier overpronatie tegen.
 
De flexgroeven onder de voorvoet lopen ten opzichte van voorganger GTS 15 door van de midvoet naar de hak. Dit zorgt voor een zachtere en meer gedoseerde impact bij de landing en bij de verdere afwikkeling van de voet.
 
Goede pasvorm
Een hardloopschoen moet direct als gegoten zitten. Doordat het bovenwerk van de Adrenaline GTS 16 is ontwikkeld via 3D Fit Print technologie is de pasvorm sterk verbeterd. Het comfortabele bovenwerk van naadloos mesh zorgt er voor dat je voeten heerlijk koel en droog blijven tijdens het hardlopen. De schoenveters ziten met dubbele oogjes vast aan de tong van de schoen waardoor je de schoen zo kan aantrekken dat deze perfect rond je voet sluit.
 
Brooks zet met de Adrenaline GTS 16 de lijn van maximum cushioning voort waarbij support en comfort elkaar niet bijten.