Comfort en support, daar staat de Brooks Adrenaline GTS om bekend.
De Adrenaline GTS heeft binnen Run2Day een vaste plek in de top van de best verkochte support-schoenen Ook bij de nieuwste versie, de Brooks Adrenaline 15 is dit wederom het geval.

Wil jij de mix van comfort én support ervaren? Ga dan naar een Run2Day winkel bij jou in de buurt. Geen zin om naar buiten te gaan? Online staan we ook 24/7 voor je klaar!

Dames Brooks Adrenaline GTS 15

Heren Brooks Adrenaline GTS 15
 
Verbeterde transitie
De Adrenaline GTS 15 is ronduit stabiel. De gepatenteerde zool onder de hiel en middenvoet is opgebouwd uit een Caterpillar Crash Pad, een Biomogo tussenzool en de Progressieve Diagonal Rollbar PDRB. Bij de GTS 15 is het crashpad over de gehele lengte aangebracht voor een voortreffelijke en makkelijke afwikkeling. De BioMogoDNA, ofwel adaptieve cushioning in de gehele tussenzool, is 8,5 gram lichter dan bij de vorige versie van de GTS.
 
De Progressieve Diagonal RollBar (PDRB) die we in de GTS gewend zijn, is gehandhaafd en dit is ook het kenmerk van de schoen! De PDRB is een schuin geplaatste extra hardheid die overpronatie opvangt en de schoen recht houdt bij hoge belasting aan de binnenzijde van de schoen.
 
De flexgroeven onder de voorvoet lopen ten opzichte van voorganger GTS 14 door van de midvoet naar de hak. Dit zorgt voor een zachtere en meer gedoseerde impact bij de landing en bij de verdere afwikkeling van de voet.
 
Goede pasvorm
Een hardloopschoen moet direct als gegoten zitten. Doordat het bovenwerk van de Adrenaline GTS 15 is ontwikkeld via 3D Fit Print technologie is de pasvorm sterk verbeterd. Het bovenwerk is ook bij deze versie van de Adrenaline zo goed als seamless. De verstevigingen van het bovenwerk zijn op het mesh materiaal geprint waardoor er bijna geen stiknaden meer nodig zijn. Dit zorgt voor een goede pasvorm, een zacht gevoel en een veel kleinere kans op schuurplekken of blaren.
 
Brooks zet met de Adrenaline GTS 15 de lijn van maximale demping voort waarbij support en comfort elkaar niet bijten.