De Brooks Adrenaline GTS is een model dat geliefd is onder lopers vanwege de combinatie tussen comfort en stabiliteit. Het type is al weer toe aan de 17e editie en blijft trouw aan de kenmerken waarmee de schoen zo populair is geworden; een responsieve demping, goede ondersteuning en een soepele afwikkeling.

De Brooks Adrenaline GTS 17 is verkrijgbaar bij alle Run2Day winkels én online in de Run2Day websop.

Brooks Adrenaline GTS 17 voor dames

Brooks Adrenaline GTS 17 voor heren
 
Persoonlijke demping
Met de Brooks Adrenaline 17 GTS ervaar je een demping die zich aanpast aan jouw persoonlijke loopstijl. Elke pas krijgt dankzij de BioMoGo DNA techniek in de tussenzool namelijk precies de demping die nodig is omdat het DNA-materiaal zich aanpast aan de hoeveelheid druk die het te verduren krijgt. Door een ‘Full Length Segmented Crash Pad’ vormgeving zal elke landing ook goed worden opgevangen, en ontstaat een verrassend soepele afwikkeling. De ondersteuning tijdens de afwikkelbeweging van de voet komt vanuit de ‘Progressive Diagonal Roll Bar’. Deze plastic versteviging in de tussenzool leidt het lichaam weer terug naar het natuurlijke afwikkelpatroon en gaat op deze manier overpronatie tegen.
 
Goede pasvorm
Het bovenwerk van de Adrenaline 17 GTS is gemaakt middels 3D Fit Print technologie waardoor de schoen een mooie pasvorm krijgt. Het naadloze mesh materiaal zorgt voor een comfortabel gevoel en een verkoelende luchtstroom tijdens het lopen. Aan de voorzijde is de ‘toe-bumper’ mooi afgewerkt met stiksel wat de duurzaamheid ten goede komt. Dankzij een slim veter-oogje op de tong van de schoen zal deze niet gaan schuiven tijdens het lopen en door de versteviging rond de middenvoet wordt je voet mooi opgesloten in de Adrenaline 17 GTS voor een comfortabele stevige pasvorm.

Met de Brooks Adrenaline 17 GTS ben je verzekerd van een support-schoen die in afwikkeling en comfort niet onder doet voor een neutraal model!
 
Specificaties:
Drop: 12mm
Gewicht heren bij maat US9: 303 gram
Gewicht dames bij maat US7: 252 gram

Brooks Adrenaline GTS 17

Brooks Adrenaline GTS 17