De Brooks Adrenaline GTS 20 hardloopschoen viert dit jaar zijn verjaardag. Na 20 jaar weet de legendarische Brooks Adrenaline niet van stoppen. De Adrenaline is de schoen die in zijn twintigste versie dankzij de mooie combinatie ondersteuning, comfort en een nieuwe look alleen maar vooruit blijft gaan.


Vertrouwde stabiliteit


Jaarlijks één van de best verkopende hardloopschoen heeft de laatste jaren flink wat veranderingen ondervonden. Bij de vorige versie ging de schoen over naar het innovatieve GuideRails support system voor betere ondersteuning. Bij de 20e editie is vooral de focus gelegd op het verbeteren van de fit & feel tijdens het afwikkelen. Dit zorgt ervoor dat dit een ideale hardloopschoen is voor lopers die ondersteuning nodig hebben tijdens het hardlopen.


Upgrades


De nieuwe editie van de Adrenaline GTS heeft een nieuw bovenwerk met engineered mesh en een hernieuwd GuideRails systeem. De veranderingen maken de schoen lichter, stabieler, ademend en beter passend dan de vorige versie. De schoen voelt meer als zijn neutrale broertje, de Brooks Ghost 12, maar dan met meer ondersteuning precies waar je het nodig hebt. Het gewicht dat de schoen heeft verloren komt veelal door het lichtere bovenwerk. Het bovenwerk is nu een nieuw 3D Fit Print dat ruimte geeft maar structuur behoud zonder harde elementen.

Brooks Adrenaline GTS 20

 

Fit & feel


De schoen blijft de fit en feel houden die hij altijd heeft gehad. Als je in de schoen stapt voelt het zo zacht, licht en luxueus zoals je bent gewend van de Adrenaline.

Voor wie is de Brooks Adrenaline GTS 20 geschikt


Lopers die een goed ondersteunende schoen zoeken die er modern uitziet, zacht aanvoelt van binnen en flexibel maar stabiel blijft in de afwikkeling. De schoen is voor de alledaagse trainingen, voor de langzamere tot rustige duurlopen, herstelloopjes en rustige tempo trainingen. Dit is een goede keuze voor half- tot hele marathon lopers en voor de gemiddelde loper.

Brooks Adrenaline GTS 20 Dames        Brooks Adrenaline GTS 20 Heren

        


Specs


Drop: 12 mm
Gewicht dames: 266 gram
Gewicht heren: 300 gram