Inmiddels is het alweer de 21e versie van deze iconische schoen. Na een rigoureuze wijziging 2 jaar geleden is er bij de Brooks Adrenaline GTS 21 slechts sprake van wijzigingen op detailniveau.

Vertrouwde Stabiliteit


De tussenzool van de Adrenaline GTS 21 is opgebouwd uit 1 geheel voor meer comfort en een soepele transitie van hiel naar teen. De GuideRails®, uit 1 geheel opgebouwd, zorgen voor meer stabiliteit en betere support. Dit maakt de Adrenaline GTS 21 tot een ideale hardloopschoen voor lopers die ondersteuning nodig hebben tijdens het hardlopen.

Brooks Adrenaline GTS 21


Bovenwerk


De Adrenaline GTS 21 heeft een nieuw bovenwerk met engineered mesh. De kraag is vernieuwd en biedt meer comfort. De schoen is lichter en stabieler dan de vorige versie. Het gewicht dat de schoen heeft verloren komt veelal door het lichtere bovenwerk. Op de midvoet zorgt een nieuwe 3D Fit Print voor extra stevigheid.

Fit & Feel


De schoen blijft de fit en feel houden die hij altijd heeft gehad. Als je in de schoen stapt voelt het zo zacht, licht en luxueus zoals je bent gewend van de Adrenaline.

Voor wie is de Brooks Adrenaline GTS 21 geschikt


Lopers die een goed ondersteunende schoen zoeken die er modern uitziet, zacht aanvoelt van binnen en flexibel maar stabiel blijft in de afwikkeling. De schoen is voor de alledaagse trainingen, voor de langzamere tot rustige duurlopen, herstelloopjes en rustige tempo trainingen. 

Brooks Adrenaline GTS 21

                
Specs


Drop: 12 mm
Gewicht dames: 258 gram
Gewicht heren: 295 gram