Inmiddels is het alweer de 22e versie van deze iconische schoen. Na een rigoureuze wijziging 3 jaar geleden is de schare fans voor deze schoen alleen maar gegroeid. “Smoother than ever” is het motto van versie 22. Een 100% DNA LOFT tussenzool moet zorgen voor een vloeiende transitie van de hiel tot de teen en daarmee “soepeler runs”.

Brooks Adrenaline GTS 22

Vertrouwde Stabiliteit


De tussenzool van de Adrenaline GTS 22 is opgebouwd uit 1 geheel voor meer comfort en een soepele transitie van hiel naar teen. De GuideRails®, uit 1 geheel opgebouwd, zorgen voor meer stabiliteit en betere support. Dit maakt de Adrenaline GTS 22 tot een ideale hardloopschoen voor lopers die ondersteuning nodig hebben tijdens het hardlopen.

Bovenwerk


De Adrenaline GTS 22 heeft een nieuw bovenwerk met engineered mesh. De kraag is vernieuwd en biedt meer comfort. De schoen is lichter en stabieler dan de vorige versie. Het gewicht dat de schoen heeft verloren komt veelal door het lichtere bovenwerk. Op de midvoet zorgt een nieuwe 3D Fit Print voor extra stevigheid.

Fit & Feel


De schoen blijft de fit en feel houden die hij altijd heeft gehad. Als je in de schoen stapt voelt het zo zacht, licht en comfortabel zoals je bent gewend van de Adrenaline.

Voor wie is de Brooks Adrenaline GTS 22 geschikt


Lopers die een goed ondersteunende schoen zoeken die er modern uitziet, zacht aanvoelt van binnen en flexibel maar stabiel blijft in de afwikkeling. De schoen is voor de alledaagse trainingen, voor de langzamere tot rustige duurlopen, herstelloopjes en rustige tempo trainingen.

Shop Brooks Adrenaline GTS 22 dames   Shop Brooks Adrenaline GTS 22 heren       

Specs


Drop: 12 mm
Gewicht dames: 255 gram
Gewicht heren: 289 gram