De Brooks Defyance is een stabiele neutrale loopschoen met een traditionele leest geschikt voor een grote groep lopers. Ten opzichte van vorige edities is de schoen wat zachter gemaakt wat zorgt voor een “smooth ride”.

Brooks Defyance 11

Stevig en comfortabel


Het bovenwerk van de Defyance is net als in het vorige model gemaakt van een naadloos mesh en voelt wat zachter aan dan in vorige versies. Het mesh materiaal valt dan ook soepel rond de voet en zorgt voor een mooie combinatie van stretch en stevigheid. Het vernieuwde bovenwerk zorgt voor een goed omsluitende pasvorm.

Soepelere afwikkeling


De demping in de Defyance 11 maakt gebruik van BioMoGo DNA. Deze demping past zich aan op de hoeveelheid druk die het te verwerken krijgt waardoor iedere pas perfect opgevangen wordt. De tussenzool zorgt door de verbeterde DNA crash pad voor een nog zachtere landing. Doordat de groeven in de zool dieper zijn uitgesneden krijg je met de Defyance 11 een natuurlijke en soepele afwikkeling.

Voor wie een klassieke, stabiele runningschoen zoekt die ook nog eens makkelijk afwikkelt kan de Defyance een geschikte match zijn.

Shop Brooks Defyance 11 dames   Shop Brooks Defyance 11 heren       
Specs


Drop: 12mm
Gewicht dames: 260 gram
Gewicht heren: 285 gram