De Brooks Defyance is een stabiele neutrale loopschoen met een traditionele leest geschikt voor een grote groep lopers. Ten opzichte van vorige edities is de schoen wat zachter gemaakt wat zorgt voor een extra “smooth ride”.Brooks Defyance 12

Stevig en comfortabel


Het bovenwerk van de Defyance is net als in het vorige model gemaakt van een naadloos mesh en voelt wat zachter aan dan in vorige versies. Het mesh materiaal valt dan ook soepel rond de voet en zorgt voor een mooie combinatie van stretch en stevigheid. Het vernieuwde bovenwerk zorgt voor een goed omsluitende pasvorm en betere ventilatie tijdens lange runs. De kraag van de schoen zorgt voor comfort en bescherming van de achilles en voelt iets zachter dan in eerdere versies.

Soepelere afwikkeling


De traditionele, wat rechtere, leest geeft de Defyance veel stabiliteit. De demping in de Defyance 12 maakt gebruik van BioMoGo DNA. Deze demping past zich aan op de hoeveelheid druk die het te verwerken krijgt waardoor iedere pas perfect opgevangen wordt. De tussenzool zorgt door de verbeterde DNA crash pad voor een nog zachtere landing. Doordat de groeven in de zool dieper zijn uitgesneden krijg je met de Defyance 12 een natuurlijke en soepele afwikkeling.

Voor wie een stabiele, no-nonsense runningschoen zoekt die ook nog eens makkelijk afwikkelt is de Defyance zeker een overweging waard.

Shop Brooks Defyance 12 dames   Shop Brooks Defyance 12 heren       

Specs


Drop dames: 12mm
Gewicht dames: 235 gram
Drop heren: 12mm
Gewicht heren: 265 gram