De Brooks Ghost is een ideale schoen voor je dagelijkse trainingen. Lopers met een neutrale loopstijl die op zoek zijn naar een model met responsive cushioning zullen de Ghost 10 zeker kunnen waarderen. Ten opzichte van de Ghost 9 zijn er kleine aanpassingen gedaan in het bovenwerk en de tussenzool voor nog meer comfort.

De Brooks Ghost 10 is verkrijgbaar in alle Run2Day winkels én online in de Run2Day webshop.

Brooks Ghost 10 voor dames

Brooks Ghost 10 voor heren


Stevig en comfortabel
Het bovenwerk van de Ghost 10 is net als in het vorige model gemaakt van een naadloos Engineered Air Mesh. Het mesh materiaal valt soepel rond de voet en beweegt goed mee tijdens het afwikkelen. Doordat het aan de binnenzijde volledig naadloos is blijft de Ghost 10 gedurende je run ook zeer comfortabel aanvoelen. Door strategisch geplaatste overlays zal de Ghost 10 een nog betere pasvorm geven rond de midvoet, voor een stevige lockdown van de voet.

Soepelere afwikkeling
De demping in de Ghost 10 maakt wederom gebruik van BioMoGo DNA. Deze demping past zich aan op de hoeveelheid druk die het te verwerken krijgt waardoor iedere pas perfect opgevangen wordt. De tussenzool in de Ghost 10 bestaat nu uit twee delen in plaats van één, waardoor er een zachtere landing ontstaat bij een haklanding. Doordat de Omega Flex Grooves in de zool dieper zijn uitgesneden krijg je met de Ghost 10 een natuurlijke en soepele afwikkeling.

Specs Brooks Ghost 10
Drop: 12mm
Gewicht heren: 294.8 gram
Gewicht dames: 249.5 gram

Brooks Ghost 10

Brooks Ghost 10