De Brooks Ghost 13 hardloopschoenen zijn geschikt voor hardlopers die neutraal lopen. Hardlopers die opzoek zijn naar een alledaagse trainingsschoen met responsieve demping zijn bij de Brooks Ghost 13 aan het goede adres.

Nieuw aan de schoen is vooral de tussenzool die bij deze nieuwe editie volledig bestaat uit DNA Loft materiaal. DNA Loft demping zorgt voor extreme zachtheid en comfort zonder dat de schoen inboet aan stabiliteit.

Soepelere afwikkeling


De demping in de tussenzool van de Ghost 13 bestaat volledig uit DNA Loft materiaal. Hier is voor gekozen door de feedback van vele hardlopers. De vorige versies maakten alleen gebruik van het DNA Loft materiaal in de hak van de schoen. Uitermate geschikt voor haklanders. Echter is er een hele grote groep die midvoet en voorvoet landen en die missen het extreem dempende gevoel in de rest van de tussenzool. Daarom de keuze om dit materiaal in de gehele tussenzool door te voeren. Strategisch geplaatste groeven in de zool zijn dieper uitgesneden en hierdoor krijg je met de Ghost 13 een natuurlijke en soepele afwikkeling.

Brooks Ghost 13 

 Stevig en comfortabel


Het bovenwerk van de Ghost 13 is net als in het vorige model gemaakt van een naadloos Engineered Air Mesh. Het mesh materiaal valt soepel rond de voet en zorgt voor een mooie combinatie van stretch en stevigheid. Doordat het materiaal aan de binnenzijde volledig naadloos is blijft de Ghost 13 gedurende je run ook zeer comfortabel aanvoelen. Door strategisch geplaatste overlays zal de Ghost 13 een nog betere pasvorm geven rond de midvoet, voor een stevige lockdown van de voet. De kraag van de is net als het vorige model zacht om het comfort te vergroten.

De Brooks Ghost 13 is geschikt voor hardlopers die opzoek zijn naar een hardloopschoen die elke dag comfortabel aanvoelt ongeacht de training die je op het programma hebt staan.

Brooks Ghost 13 DamesBrooks Ghost 13 Heren      

                
Specs


Drop: 11.5 mm
Gewicht dames: 258 gram
Gewicht heren: 288gram