De Brooks Ghost 9 is ten opzichte van de Ghost 8 flink veranderd in het bovenwerk. Het loopgevoel blijft echter vertrouwd en zorgt voor een ideale allround schoen in het neutrale responsive cushioning segment.


Versie 9 van de Brooks Ghost is verkrijgbaar in alle 25 Run2Day winkels en online.

Brooks Ghost 9 voor dames

Brooks Ghost 9 voor heren

Naadloos bovenwerk
Een belangrijke update van de Ghost 9 is het vernieuwde mesh upper, dit is nu geheel naadloos en voelt daardoor zeer comfortabel aan. De pasvorm van de Ghost 9 is vergelijkbaar met die van de Ghost 8, maar dankzij het soepelere bovenwerk omvat de schoen je voet meer wat de pasvorm ten goede komt. Net als in de voorgaande modellen is de toebox van de Ghost 9 wat ruimer en geeft daarmee ruimte aan de voet om ook in de breedterichting uit te kunnen zetten.

Soepele afwikkeling
Een Caterpillar Crash Pad, dat bestaat uit een patroon van gesegmenteerde kleine ‘pods’ met flex groeven, zorgt ervoor dat je altijd goed opgevangen wordt tijdens je landing, hoe je de voet ook plaatst. Hiermee krijg je een soepele afwikkeling van je landingspunt tot aan je afzet. De demping in de tussenzool wordt verzorgd door de DNA-technologie van Brooks. Het DNA-materiaal is gemaakt van een substantie die reageert op de kracht die je erop uitoefent, elke afwikkeling krijgt dus precies de demping die nodig is.
 
Ben je al vertrouwd met de voorgaande Ghost modellen dan ben je vast ook met de Ghost 9 zeer tevreden. Mocht je als neutrale loper op zoek zijn naar een responsive cushioning model dan moet je ook zeker de Ghost 9 een keer aantrekken.

Brooks Ghost 9

Brooks Ghost 9