De Glycerin 14 is de nieuwste editie van het topmodel van Brooks in het neutrale maximum cushioning segment. De Brooks Glycerin 14 behoudt veel van de goede kenmerken van zijn voorgangers maar heeft ook een aantal kleine updates gekregen.

De Brooks Glycerin 14 is verkrijgbaar in alle 25 Run2Day winkels én online in de Run2Day webshop. 

Brooks Glycerin 14 voor dames

Brooks Glycerin 14 voor heren


3DStretchMesh
Het bovenwerk van de Glycerin 14 is gemaakt van comfortabel en ademend mesh materiaal. Om het bovenwerk ook de nodige structuur te geven zijn er 3D geprinte overlays geplaatst op het bovenwerk. Rond de middenvoet zijn de veteroogjes verbonden met het upper wat ervoor zorgt dat je voet stevig op z’n plek blijft zitten in de schoen.

Super-DNA
In de middenzool is er gewerkt met het Super DNA-rubber wat zorgt voor een zeer comfortabel gevoel tijdens het afwikkelen. De caterpillar constructie in de tussenzool zorgt voor een soepele afwikkeling en stabiliteit doordat elk segment onafhankelijk kan meebewegen met de afwikkeling. Door het plaatsen van groeven in de buitenzool is de Glycerin 14 naast stabiel toch ook nog verrassend flexibel, wat bijdraagt aan het comfort. Een buitenzool van slijtvast rubber zorgt ervoor dat je kilometers lang plezier kan beleven aan het lopen op de Glycerin 14.
Met de Glycerin 14 krijg je als loper een schoen die comfort, flexibiliteit en stabiliteit uitermate goed combineert.


Brooks Glycerin 14

Brooks Glycerin 14