De Glycerin 15 is de nieuwste editie van het topmodel van Brooks in het neutrale maximum cushioning segment. De Brooks Glycerin 15 behoudt veel van de goede kenmerken van zijn voorgangers maar heeft ook een aantal kleine updates gekregen.

De Brooks Glycerin 15 is verkrijgbaar bij alle Run2Day winkels én online in de Run2Day webshop.

Brooks Glycerin voor dames

Brooks Glycerin voor heren


3D Stretch Mesh upper
Het bovenwerk van de Glycerin 15 is iets aangepast ten opzichte van de voorganger. Het Air Mesh upper zorgt voor een naadloze aansluiting rondom je voet. Strategisch 3D Fit geprinte banen over het mesh-materiaal zorgen dat de schoen een ultieme soepele fit heeft tijdens het hardlopen. Rond de middenvoet zijn de veteroogjes verbonden met het upper wat ervoor zorgt dat je voet stevig op z’n plek blijft zitten in de schoen.

Super-DNA tussenzool
In de tussenzool is er gewerkt met het Super DNA-rubber wat zorgt voor een ultiem comfortabel gevoel tijdens de gehele afwikkeling. De caterpillar constructie in de tussenzool zorgt voor een soepele afwikkeling en stabiliteit doordat elk segment onafhankelijk kan meebewegen met de afwikkeling. Door het plaatsen van groeven over de gehele lengte in de buitenzool is de Glycerin 15 naast stabiel toch ook nog verrassend flexibel, wat bijdraagt aan het comfort. Ongeacht of je een hiel-, midvoet- of voervoetlander bent.
Een buitenzool van slijtvast rubber zorgt ervoor dat je kilometerslang plezier kan beleven aan het lopen op de Glycerin 15.
Met de Glycerin 15 krijg je als loper een schoen die comfort, flexibiliteit en stabiliteit uitermate goed combineert.

Brooks Glycerin 15

Brooks Glycerin 15