De Brooks Glycerin staat al jaren garant voor een ultiem loopcomfort en maximaal comfort. Inmiddels alweer versie 19, een versie met slechts wijzigingen op detail ten opzichte van versie 18. Deze werd al zo positief ontvangen dat er niet heel veel verandering nodig was.

De Brooks Glycerin 19 is een neutrale hardloopschoen die veel stabiliteit geeft en een ultiem zachte demping heeft. Met deze schoen ben je gegarandeerd van een “easy ride”.

Brooks Glycerin 19

DNA Loft tussenzool


De rubberen slijtzool over de gehele lengte verbetert de demping van de tussenzool en zorgt tegelijkertijd voor een betere tractie. Ook bij een natte ondergrond. De tussenzool is, over de gehele lengte, gemaakt van DNA Loft demping. Dit zorgt voor extreme zachtheid en comfort zonder dat de schoen inboet aan stabiliteit.

De nieuwe groeven in de buitenzool zorgen voor meer flexibiliteit en een meer soepele afwikkeling. Het nieuwe materiaal zorgt ook voor een kleine gewichtsbesparing. Daarnaast zorgt de OrthoLite ™ inlegzool voor eersteklas instapcomfort. Het eerste gevoel als je de schoen aantrekt, daar staat Brooks al jaren om bekend en is met de Glycerin 19 wederom het geval.

Sublieme fit


De zachte binnenvoering van de schoen omsluit je voet als een sok en voelt comfortabel bij elke stap. Het speciaal ontworpen dubbel laags jacquard mesh is uitermate ademend, flexibel en geproduceerd uit één stuk. Dit komt het comfort ten goede. 3d print zadels op de midvoet zorgen voor extra stevigheid.

Ook bij deze nieuwe versie wordt weer gebruik gemaakt van de boothie constructie. Dit betekent dat aan de binnenkant van de schoen een stretchlaag is bevestigd die de voet omsluit als een sok. Verder is het hielgedeelte van de Glycerin 19 voorzien van een zachte kraag zodat je niet snel uit de schoen slipt en veel comfort ervaart.

De Brooks Glycerin 19 is een neutrale hardloopschoen die veel stabiliteit geeft en een ultiem zachte demping heeft. Met deze schoen ben je gegarandeerd van een “easy ride”.

 

Shop Brooks Glycerin 19 dames   Shop Brooks Glycerin 19 heren                                 

Specs


Drop: 10 mm
Gewicht dames: 255 gram
Gewicht heren: 289 gram