De Brooks Glycerin staat al jaren garant voor een ultiem loopcomfort. Inmiddels alweer versie 20 van deze populaire runningschoen waarbij de zool extra aandacht heeft gekregen.

Brooks Glycerin 20

DNA Loft tussenzool


De rubberen slijtzool over de gehele lengte verbetert de demping van de tussenzool en zorgt tegelijkertijd voor een betere tractie. Ook bij een natte ondergrond. De tussenzool is, over de gehele lengte, gemaakt van DNA Loft3 foam. Het dempingsysteem van Brooks, wat geinjecteerd wordt met een kleine dosis stikstof, is in deze versie lichter en responsiever dan ooit. Dit zorgt voor extreme zachtheid en een energieke run. De zoolbasis is iets breder dan in eerdere versies wat zorgt voor een hoge mate van stabiliteit.

De nieuwe groeven in de buitenzool zorgen voor meer flexibiliteit en een meer soepele afwikkeling. Daarnaast zorgt de OrthoLite ™ inlegzool voor eersteklas instapcomfort. Het prettige gevoel als je de schoen aantrekt, wat wij kennen van de eerdere versies, is ook bij de Glycerin 20 van toepassing.

Sublieme fit


De zachte binnenvoering van de schoen omsluit je voet als een sok en voelt comfortabel bij elke stap. Het speciaal ontworpen dubbel laags jacquard mesh is uitermate ademend, flexibel en geproduceerd uit één stuk. Dit komt het comfort ten goede. 3d print zadels op de midvoet zorgen voor extra stevigheid.

Ook bij deze nieuwe versie wordt weer gebruik gemaakt van de boothie constructie. Dit betekent dat aan de binnenkant van de schoen een stretchlaag is bevestigd die de voet omsluit als een sok. Verder is het hielgedeelte van de Glycerin 20 voorzien van een zachte kraag zodat je niet snel uit de schoen slipt en veel comfort ervaart.

De Brooks Glycerin 20 is een neutrale hardloopschoen die veel stabiliteit geeft en een ultiem zachte demping heeft. Met deze schoen ben je gegarandeerd van een “easy ride”.

 

Shop Brooks Glycerin 20 dames   Shop Brooks Glycerin 20 heren       

Specs


Drop: 10 mm
Gewicht dames: 258 gram
Gewicht heren: 289 gram