De Brooks Glycerin staat al jaren garant voor een ultiem loopcomfort en maximaal comfort. Naast een neutrale versie is er voor het eerst ook een support versie van de Glycerin; de Glycerin 19 GTS (Go To Support). Een schoen die je door gebruik te maken van Guiderails ondersteuning biedt wanneer je het nodig hebt. De Glycerin GTS dient als opvolger van de Transcend die uit de collectie verdwenen is.

De Brooks Glycerin GTS 19 is een ondersteunende hardloopschoen die veel stabiliteit geeft en een ultiem zachte demping heeft. Met deze schoen ben je gegarandeerd van een “easy ride” en de nodige ondersteuning wanneer je wat vermoeid raakt.

Belangrijk: Loop je al langer op de Glycerin en heb je een neutrale afwikkeling kies dan voor de Glycerin 19.

Brooks Glycerin GTS 19

DNA Loft tussenzool


De rubberen slijtzool over de gehele lengte verbetert de demping van de tussenzool en zorgt tegelijkertijd voor een betere tractie. Ook bij een natte ondergrond. De tussenzool is, over de gehele lengte, gemaakt van DNA Loft demping. Dit zorgt voor extreme zachtheid en comfort zonder dat de schoen inboet aan stabiliteit. De nieuwe groeven in de buitenzool zorgen voor meer flexibiliteit en een meer soepele afwikkeling. Het nieuwe materiaal zorgt ook voor een kleine gewichtsbesparing.

Daarnaast zorgt de OrthoLite ™ inlegzool zorgt voor eersteklas instapcomfort. Het eerste gevoel als je de schoen aantrekt, daar staat Brooks al jaren om bekend en is met de Glycerin 19 GTS ook het geval. De Guiderails in de GTS versie zorgen voor een lichte mate van ondersteuning gedurende je runs op de momenten dat overpronatie optreedt.

Sublieme fit


De zachte binnenvoering van de schoen omsluit je voet als een sok en voelt comfortabel bij elke stap. Het speciaal ontworpen dubbel laags jacquard mesh is uitermate ademend, flexibel en geproduceerd uit één stuk. Dit komt het comfort ten goede. 3d print zadels op de midvoet zorgen voor extra stevigheid.

Ook bij dit nieuwe model in het Brooks assortiment wordt gebruik gemaakt van de boothie constructie. Dit betekent dat aan de binnenkant van de schoen een stretchlaag is bevestigd die de voet omsluit als een sok. Verder is het hielgedeelte van de Glycerin GTS 19 voorzien van een zachte kraag zodat je niet snel uit de schoen slipt en veel comfort ervaart. 

Shop Brooks Glycerin GTS 19 dames   Shop Brooks Glycerin GTS 19 heren                                 

Specs


Drop: 10 mm
Gewicht dames: 266 gram
Gewicht heren: 303 gram