De Brooks Hyperion Tempo is een snelle trainingsschoen geschikt voor intervaltrainingen, snelle duurlopen, wedstrijden op de weg of op de atletiekbaan.

Ben je op zoek naar een wedstrijd/trainingsschoen die zorgt voor een grote dosis energy return dan is de Hyperion Tempo je perfecte partner.  


Lichtgewicht bovenwerk


De Hyperion Tempo sluit goed aan bij de nieuwe generatie hardloopschoenen waarbij alles draait om snelheid en tegelijkertijd veel reactieve demping. De Tempo heeft een opengewerkt woven bovenwerk en geeft een goede omsluiting om de voet. Het bovenwerk is licht in gewicht, enorm ademend en heeft rek op strategische plekken.

Brooks Hyperion Tempo 

Tussenzool


Voor de tussenzool heeft Brooks DNA foam gebruikt wat bij deze schoen geïnjecteerd is met stikstof (DNA Flash). Dit zorgt voor een bijzonder veerkrachtige en lichtgewicht tussenzool wat de schoen zeer responsief maakt en zorgt voor een snelle voortstuwing tijdens het hardlopen. Een duurzame slijtzool zorgt ervoor dat de schoen langer meegaat dan de Hyperion Elite. Het responsieve materiaal van de tussenzool zorgt ervoor dat je frisser blijft bij lange hardloopsessies dan bij de traditionele hardloopschoenen. 

Shop Brooks Hyperion Tempo               

                
Specs


Drop: 8mm
Gewicht dames: 188 gram
Gewicht heren: 210 gram