De Launch 3 is een neutrale light cushioning schoen van Brooks die nu speciaal voor de EK-atletiek is uitgegeven in een limited-edition.
 
Het upper van deze schoen springt natuurlijk direct in het oog: de oranjekleur met daarop in het blauw de Amsterdamse grachten, speciaal voor het EK atletiek. Het bovenwerk is gemaakt van lichtgewicht Air Mesh wat ervoor zorgt dat je voeten tijdens de training of wedstrijd koel en droog blijven. Door gebruik te maken van 3D Fit Print voelt het bovenwerk flexibel aan en zit het daarnaast toch stevig en comfortabel om de voet.

De Brooks Launch 3 limited edition is verkrijgbaar bij alle 25 Run2Day winkels en online.

Brooks Launch 3 limited edition EK Amsterdam voor dames

Brooks Launch 3 limited edition EK Amsterdam voor heren
 
De demping in de Launch 3 wordt geboden door BioMoGo DNA, deze combinatie zorgt ervoor dat iedere loper de demping krijgt die hij of zij nodig heeft, elke pas die je maakt krijgt de ideale demping! Daarbij is de Launch 3 ook verrassend stabiel zonder dat je dit opmerkt als je de schoen aantrekt. Een Caterpillar Crashpad ondersteund je voet tijdens de landing en helpt vervolgens bij het verder afwikkelen van de voet van de hiel naar de voorvoet.
 
De buitenzool van de Launch 3 is gemaakt voor lopen op verharde ondergrond, ideaal voor je snelle training of 10km wedstrijd! Het duurzame HPR Plus rubber is zeer slijtvast en geeft bij elke stap de juiste grip. In de voorvoet is de Launch 3 flexibel en reactief waardoor je een soepele snelle afzet zal ervaren.
 
Wil jij met de schoen de EK atletiek nog intenser beleven? Doe dan mee aan de Brooks 10K Champions Run mee op zondag 10 juli. Op deze dag loop je in de voetsporen van de kampioenen tijdens de Brooks 10K Champions Run, die je voert over het EK-parcours dwars door de bruisende Amsterdamse binnenstad met duizenden fans en volop entertainment langs de route. Start en finish is op het Museumplein. Je loopt direct na de EK finale van de halve marathon op hetzelfde parcours. 1000den fans verzekerd!
Inschrijven: www.amsterdam2016.org