De Brooks Launch 4 is een neutraal model met responsive cushioning waar je elke training met comfort en plezier op kan volbrengen, of het nu een duurloop is of juiste korte intervals.

De Brooks Launch 4 is verkrijgbaar bij 25 Run2Day winkels én online in de Run2Day webshop.

Brooks Launch 4 voor dames

Brooks Launch 4 voor heren


Responsive voorvoet
De tussenzool van de Launch 4 is gemaakt met Brooks BioMoGo DNA foam, wat in vergelijking met standaard EVA meer demping, reactiviteit en duurzaamheid biedt. Doordat het materiaal reageert op de hoeveelheid druk die het te verduren krijgt past de schoen zich precies aan op jouw loopstijl en krijg je precies de demping die nodig is. In vergelijking tot zijn voorganger heeft de Launch 4 extra blown-rubber onder de voorvoet voor een nog reactievere afwikkeling. De U-vorm in het hakgedeelte is opnieuw vormgegeven zodat de Launch 4 de natuurlijke afwikkeling van het hielbeen volgt.
 
3D-printed bovenwerk
Het bovenwerk van de Launch 4 is volledig naadloos en krijgt structuur door 3D geprinte banen die zorgen voor stevigheid en een goede pasvorm. Door gebruik te maken van Air Mesh onstaat ventiliatie en wordt vocht afgevoerd waardoor je voeten koel en droog blijven. De HPR Plus buitenzool zorgt voor goede grip op de ondergrond en is bovendien zeer slijtvast.
 
Specificaties:
Drop: 10mm
Gewicht heren bij maat US9: 255g
Gewicht dames bij maat US7: 213g
 

Brooks Launch 4

Brooks Launch 4