De Levitate is het nieuwste model van Brooks en biedt je als runner maximum cushioning in combinatie met een reactief gevoel tijdens het afwikkelen. Dankzij het gebruik van PU-rubber in de tussenzool krijg je bij elke afzet energie terug en zweef je snel weer door naar je volgende stap.

De Brooks Levitate is beschikbaar bij alle Run2Day winkels én online in de Run2Day webshop.

Brooks Levitate voor dames

Brooks Levitate voor heren

DNA Amp
Brooks heeft samen met BASF negen testrondes gedaan om te komen tot een nieuw tussenzool materiaal, DNA Amp. Dit materiaal heeft een basis van polyurethaan, PU, dat omgeven is door een baan van thermoplastisch polyurethaan, TPU. Het PU-rubber is uiterst veerkrachtig en wil bij druk zo snel mogelijk weer terugkeren in originele staat, door de omsluiting met TPU wordt alle kracht weer richting de loper teruggegeven. Zo krijg je bij elke afzet weer energie terug uit de tussenzool van de Levitate!

Brooks Levitate

FitKnit Upper
Het bovenwerk van de Levitate is gemaakt van FitKnit. Het FitKnit materiaal is gemaakt met een ronde weving waardoor het zeer comfortabel aanvoelt. Het bovenwerk sluit mooi om de voet en zal ook gemakkelijk meebewegen tijdens het afwikkelen voor een stevige en comfortabele pasvorm. Dankzij de TPU banen die vanuit de hak naar midvoet lopen wordt de voet mooi omsloten zodat de schoen perfect blijft zitten.
 
Ben je als neutrale loper op zoek naar een schoen met maximale demping én een reactief gevoel, dan moet je zeker de Brook Levitate een keer proberen!
 
Drop: 8mm
Gewicht heren: 317.5 gram
Gewicht dames: 275.0 gram

Brooks Levitate

Brooks Levitate